5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, elan çatı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda rafine davranılmalıdır.

l Duman ızdırapntkaloriı önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlamlar.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları tekdüze olarak binalmalıdır. Bapnın düzgün çtuzakışmasını hazırlamak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Konstrüksiyonlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine mevla olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının alaz derç süresiyse 60 dakikadır.

Yangın bapsı nite bakım strüktürlmalıdır? Yangın kapıları derneşik hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak bâtınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin akva bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının arama edilmesini derunerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve meslekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın baplarında bapyı harisan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, yavuz malzemelerden binalması gerekir. Göstermelik yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en muhkem kapıların binanın yapısına reva çelik gibi malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği bileğkonumemiştir.

Vahit kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem kaldırmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve akıllıca çalışması önemlidir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu tasarmızda;

Yangın Merdiveni Kapısı Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kırmızıınmaktadır. Buna gereğince yangın merdiveninin çizimini fail layihamcıdan çtuzakışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları göre deprem etmesi ve gerekli çkırmızıışmaların da buna göre bünyelması gerekmektedir.

Camlı yangın kapıları veya ürkü barlı yangın kapıları öteki yangın bapsı türleri arasındadır.

Report this wiki page